Doeltreffend uw bezoekers en medewerkers informeren

Hoe werkt het Bekijk onze demo

Veelgestelde vragen Narrowcasting

Graag beantwoorden wij al uw vragen telefonisch, bel ons op 0166-672102. Mogelijk vindt u uw antwoord in de veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen Narrowcasting

Je betaalt bij Altijd in Beeld eenmalige opstartkosten. Je betaalt voor de setup: het opzetten van het systeem en opmaak van het thema in jouw huisstijl. Verder heb je een beeldscherm en aanvullende hardware nodig om het systeem te tonen. Je bent vrij om je eigen merk scherm te kiezen (een HDMI-aansluiting is vereist). Onze software heeft enkel een stabiele internetverbinding nodig. Het is lastig om een concreet bedrag te noemen. De opstartkosten hangen namelijk samen met het aantal schermen dat je wilt installeren en de functionaliteiten die je in wilt laten bouwen.

De aanvullende hardware installeren wij voor je. Deze software neem je van ons af en komt dus in jouw bezit. Afgezien van de opstartkosten betaal je vijfentwintig euro per maand per scherm. Voor dit bedrag ontvang je technische support. Wij nemen tevens de beveiliging en updates voor onze rekening.

Narrowcasting is een communicatiesysteem om je (zakelijke) klanten of medewerkers te informeren, inspireren en adviseren. Een narrowcasting-systeem bestaat uit één of meerdere beeldschermen die veelal in een winkel, wachtruimte of kantine worden opgehangen. Op het systeem worden tekst, foto’s en/of filmpjes getoond. Het narrowcasting-systeem van Altijd in Beeld kan je zelf eenvoudig beheren.

Via een narrowcasting-systeem heet je je gasten welkom, voorzie je ze van het laatste nieuws en toon je door middel van foto’s, filmpjes en infographics wat jouw bedrijf of instelling voor hen als klant kan betekenen. In een winkelomgeving kan je narrowcasting gebruiken om aanbiedingen, acties en nieuwe producten of diensten te communiceren.

Het voordeel van narrowcasting is dat je het altijd en overal kunt aanpassen. Dit scheelt tijd en moeite. Posters plakken of flyers uitdelen is niet meer nodig. Vanachter je bureau of vanuit je luie stoel pas je de content via pc, tablet of smartphone aan.

In de spaarzame momenten dat de internetverbinding wegvalt blijven je schermen gewoon actief. Het systeem valt dan automatisch terug op de dia’s die in het geheugen staan; de laatst afgespeelde afspeellijst. In enkele gevallen kunnen animaties of video’s niet goed weergegeven worden.

Een narrowcasting systeem bestaat uit 4 elementen:

  1. Narrowcasting software, de basis van het gehele systeem.
  2. Eén of meerdere beeldschermen die bijvoorbeeld in je winkel, achter de balie, in de wachtkamer of personeelskamer hangen.
  3. Een krachtig en compact device; de verbinding tussen software en het beeldscherm.
  4. Content, de boodschap die je wilt tonen.

De aanvullende hardware installeren wij voor je. Deze software neem je van ons af en komt dus in jouw bezit. Je dient zelf te zorgen voor een goed scherm (je hebt een HDMI-aansluiting nodig). Uiteraard adviseren wij je hierbij. Je ontvangt van ons technische support. Wij nemen tevens de beveiliging en updates voor onze rekening.

Ja, dat kan zeker! Vraag hier een gratis en vrijblijvende demo aan.

Altijd in Beeld is zo ontwikkeld dat je vanuit één beheersysteem meerdere schermen kunt beheren. Je kunt zelfs schermen op verschillende vestigingen beheren. Een extra scherm kan eenvoudig worden toegevoegd. Je kunt per scherm een afspeellijst met eigen dia’s aanmaken of je kunt één specifieke afspeellijst op meerdere schermen tonen.

Zeker, dat is juist de kracht van het narrowcasting-systeem van Altijd in Beeld. Via het gebruiksvriendelijke beheersysteem vul je zelf elke dia met eigen teksten, achtergronden, afbeeldingen, animaties en video’s. Het beheersysteem is volledig Nederlandstalig en bevat diverse handigheidjes.

Ja, in overleg kunnen wij een koppeling voor je maken met interne systemen en deze real-time zichtbaar maken op het scherm. Denk hierbij aan actuele productiegegevens, reacties/reviews van klanten of zelfs actuele productiecijfers.

Altijd in Beeld heeft diverse uitbreidingen beschikbaar waarmee je bijvoorbeeld automatisch verjaardagen of jubilea van je medewerkers op scherm kunt tonen.

Nieuws, het weer en verkeer kunnen op diverse manieren op het scherm getoond worden. Dit kan in een feed (informatiebalk) die altijd in beeld is of op een dia die je in je afspeellijst plaatst. Hier ben je dus geheel vrij in.

Vrijwel direct, het beheer en de schermen staan continue met elkaar in verbinding. Zo kan je razendsnel inspelen op de actuele behoefte van je klant, patiënt of medewerker. Je kunt nieuwe dia’s of afspeellijsten echter ook inplannen. Handig als je bepaalde acties of nieuwtjes nog even voor je wilt houden.

Ja, elk narrowcasting-systeem van Altijd in Beeld wordt volledig op maat van jou als gebruiker ontwikkeld. Elk systeem heeft dus een eigen uitstraling, passend bij je bedrijf, product of dienst en de doelgroep. Het ontwikkelen van deze uitstraling gebeurt in overleg met jou als opdrachtgever en maakt onderdeel uit van de eenmalige setup.

Een draadloze wifi-verbinding is voor het narrowcasting-systeem te onbetrouwbaar en gevoelig voor storingen. Daarom adviseren wij altijd een bekabelde internetverbinding.